Akkerland 3 Drachten

€ 449.500.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (28)

Energiezuinig, zonnepanelen, superlocatie, 4 slaapkamers en luxe badkamer zijn maar enkele kenmerken van deze strakke en zeer verzorgde vrijstaande woning in de gewilde wijk Himsterhout. Een heerlijke gezinswoning met een ruime inpandige garage. Een leuke zonnige tuin met veel privacy.
Ben je op zoek naar een zeer verzorgde en instapklare woning op een superlocatie grenzend aan bos en waterpartijen,
maak dan nu een afspraak en laat je verrassen.

Indeling begane grond: ruime entreehal met toiletruimte vv wandcloset en fontein, trapopgang. Ruime woonkamer met mooie lichtinval door de vele ramen met fraai groen uitzicht. De ruime en brede woonkamer is vv een prachtige vloer van eiken vloerdelen. Tuindeuren geven je toegang tot het terras en de zonnige tuin. De open keuken in lichte kleurstelling is uiteraard vv de nodige inbouwapparatuur. Aansluitend kom je in de ruime bijkeuken met opstelling van wasmachine, droger en cv combiketel. Hier is ook een deur naar de ruime inpandige garage.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot 4 slaapkamers. Aan de voorzijde een tweetal slaapkamers, aan de zijkant een slaapkamer vv een dakkapel en boven de garage een zeer royale ouderslaapkamer eveneens vv een dakkapel en een dakvenster. Aan de achterzijde vind je dan een prachtige ruime badkamer vv douchehoek, ligbad, wandcloset en een fraai badmeubel (2018) met spiegelkast.

Vliering: via een vlizotrap is de vliering te bereiken waar je de nodige bergruimte hebt.

Buiten: in de zeer verzorgde en zonnige tuin is een leuke veranda geplaatst en een tuinhuis voor bijvoorbeeld het tuingereedschap.

Algemeen:
– energiezuinige woning
– zonnepanelen 14 stuks – 2014
– strakke zeer verzorgde woning
– prachtige locatie in de wijk Himsterhout
– waterontharder
– schitterende gezinswoning
– zeer fraaie afwerking
– aanvaarding in overleg
– prachtige wandelmogelijkheden
– grenzend aan bos en waterpartijen
– op enkele fietsminuten van jachthaven de Drait en de bossen van Beetsterzwaag

Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met verkopende makelaar.

Interesse in deze prachtige woning? U kunt ons bellen voor een bezichtiging.
In verband met het corona virus hanteren wij een aangepaste werkwijze.
Bel of mail ons kantoor voor een bezichtigingsafspraak en wij plannen een dag en tijdstip met u in. We gaan samen met u de woning bekijken maar houden een afstand van minimaal 1,5 meter tot elkaar. Wij nemen daarvoor uitgebreid de tijd zodat u toch een goede indruk kan krijgen van de woning.

– kom alleen langs of ga bezichtigen als u helemaal fit bent
– wij schudden geen handen en houden gepaste afstand van 1,5 meter
– wij wassen onze handen, zowel voor als na iedere afspraak
– als één van onze medewerkers niet (helemaal) fit is, wordt de afspraak verzet.

Op deze manier willen wij u, ondanks het corona virus, graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Akkerland 3
  • 9205 GB Drachten
  • Prijs € 449.500.- k.k.
  • Bouwjaar 2001
  • Perceeloppervlakte 568
  • Woonoppervlakte 156
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel A