Aardappelland 57 Drachten

€ 479.000.- k.k. verkocht
Bekijk alle foto's (24)

In het prachtige Himsterhout nabij bos en waterpartijen gelegen zeer royale helft van dubbel herenhuis met grote garage.
Deze royale en energiezuinige woning (label A) heeft 11 zonnepanelen, beschikt o.a. over 4 ruime slaapkamers, een zeer royale badkamer en een luxe Finse sauna. De prachtig aangelegde tuin met vijver is goed op de zon gelegen en biedt veel privacy.
Kenmerkend aan dit type herenhuis zijn de donkere steensoort en de fraaie raampartijen.
Winkelcentrum de Drait, basisonderwijs, openbaar vervoer en sportvoorzieningen alle op loop-fietsafstand.

Indeling: zijentree, hal met trapopgang en toiletruimte. Zeer royale woonkamer met open moderne keuken en dubbele deuren naar het terras. De woonkamer, keuken en hal zijn voorzien van een prachtige eiken vloer. De keuken is in een U-opstelling met een prachtig stoer fornuis. Uiteraard is de keuken voorzien van de nodige inbouwapparatuur en heeft aan de zijde van de woonkamer een bar met zitgedeelte.
Aansluitend een ruime bijkeuken met opstelling witgoed en bergruimte. Eén deur naar het terras en één deur binnendoor naar de aangebouwde ruime garage. De garage heeft een brede deur aan de achterzijde naar de tuin.

Eerste verdieping: ruime en lichte overloop. Deze geeft toegang tot drie zeer ruime slaapkamers. Eveneens is hier de royale badkamer met een ligbad, wandcloset, douchehoek en wastafelmeubel. Op de overloop een heerlijke Finse sauna met elektrische kachel.

Zolderverdieping: overloop, berg /stookruimte met opstelplaats heteluchtverwarming, WTW unit en cv ketel voor de warm water voorziening.
Een vierde ruime kamer met dakkapel welke eventueel is op te delen in twee kamers

Algemeen:

– wonen op de grens van stad en platteland
– nabij de bossen van Beetsterzwaag en de jachthaven.
– energiezuinig woonhuis (A label)
– 11 zonnepanelen
– ruime Finse sauna
– royaal woonoppervlak van maar liefst 181 m2
– ruime vertrekken, grote bijkeuken en garage
– goed onderhouden
– zeer aantrekkelijke ligging
– aanvaarding in overleg

Hebben we je belangstelling gewekt voor deze prachtige woning? Bel dan voor een bezichtiging.
Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met de verkopende makelaar.

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Aardappelland 57
  • 9205 EN Drachten
  • Prijs € 479.000.- k.k.
  • Bouwjaar 2001
  • Perceeloppervlakte 328
  • Woonoppervlakte 181
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel A