Fivel 9 Drachten

€ 238.500.- k.k. Verkocht
Bekijk alle foto's (13)

Prachtig gerenoveerde en gemoderniseerde tussenwoning, centraal gelegen in de wijk de Drait op loopafstand van basisonderwijs, winkelcentrum en openbaar vervoer.
Deze ruime tussenwoning met 4 slaapkamers is de afgelopen jaren compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. De zolder is voorzien van een kunststof dakkapel en velux dakramen. Er is veel aandacht besteed aan isolerende maatregelen. De woning is oa. voorzien van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en een nieuwe Remeha cv HR combiketel (2018) Uiteraard is de woning geheel voorzien van isolerende beglazing.
De aangebouwde bijkeuken is eveneens geïsoleerd en voorzien van een grote kastenwand en biedt ruimte aan wasmachine en droger. Achter de bijkeuken een berging voor fietsen, gereedschap etc.

De woning is voorzien van nieuwe trappen, spac spuitwerk door de gehele woning, nieuwe binnen- en buitendeuren, maatwerk inbouw kastenwanden en een prachtige strakke inbouw gashaard.
De woning is in 2020 aan de buitenzijde opnieuw geschilderd (professioneel) De aluminium kozijnen op de verdieping zijn vervangen door nieuwe hardhouten exemplaren. Op de begane grond en eerste verdieping zijn strakke pvc vloeren aangebracht.

Al met al een op en top verzorgde woning. Instapklaar voor nieuwe bewoners.

Indeling: entree met toiletruimte vv wandcloset en fontein. Z woonkamer met trap (vernieuwd) naar verdieping. Op maat gemaakte kastenwanden, lichtkoven, haardpartij en zitgelegenheid. Open moderne keuken vv de nodige inbouwapparatuur (afgelopen paar jaar is de inbouwapparatuur vervangen door goede merkapparatuur) Aansluitend de ruime bijkeuken met veel bergruimte en opstelling wasmachine en droger.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot drie slaapkamers waarvan één aan de achterzijde nog toegang heeft tot het balkon. De badkamer is in een neutrale kleurstelling en vv een ligbad, separate douchehoek, wandcloset en fraai wastafelmeubel. Vernieuwde trap naar de zolderverdieping.

Zolderverdieping: overloop vv pvc vloer, extra dakvenster, bergruimte en opstelling cv HR combiketel. Ruime 4e slaapkamer vv kunststof dakkapel en dakvenster.

Algemeen:
– prachtig gerenoveerde tussenwoning
– veel aandacht voor isolatie en vernieuwde HR combiketel
– veel maatwerk in afwerking
– strakke wandafwerking en pvc vloeren
– nieuwe groepenkast
– goed onderhouden woning
– schilderwerk buitenzijde 2020
– nieuwe trappen
– voor- en achterzijde vv electrisch bedienbare knik-arm zonneschermen.
– aantrekkelijke locatie Drait nabij o.a winkelcentrum en basisonderwijs
– aanvaarding in overleg

Hebben we je belangstelling gewekt voor deze leuke woning? Bel dan voor een bezichtiging.
Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met de verkopende makelaar.

Voor alle afspraken geldt dat wanneer u enige verkoudheidsklachten heeft of erger, dan komt de afspraak te vervallen. Geef dit ook aan ons door. Tijdens alle afspraken proberen wij gepaste afstand te bewaren tot elkaar.

Op deze manier willen wij u, ondanks het corona virus, graag van dienst blijven zijn!

Uit een overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als koper én verkoper de overeenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenkomst tussen een particuliere koper en particuliere verkoper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden er is geen koop zolang het koopcontract niet door beide partijen is ondertekend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel deze woningpresentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving aanwezig zijn. Noch de verkoper, noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid.

  • Fivel 9
  • 9204 CE Drachten
  • Prijs € 238.500.- k.k.
  • Bouwjaar 1975
  • Perceeloppervlakte 160
  • Woonoppervlakte 117
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel C