Martinus de Boerstraat 14 Drachten

€ 189.000.- k.k. Verkocht
Bekijk alle foto's (9)

Deze zeer fraaie 2/1 kap woning met garage staat aan de gewilde Martinus de Boerstraat. De straat wordt gekenmerkt door haar ruime opzet en fraaie ligging op loopafstand van het centrum, zwembad, basisscholen en sportvoorzieningen. Nabij uitvalswegen naar Heerenveen, Groningen en Leeuwarden.

De woning is de afgelopen jaren zeer fraai gerenoveerd. Nieuwe keuken, vernieuwd sanitair, isolerende beglazing, nieuwe cv combiketel, vernieuwde groepenkast, met recht een instapklare woning te noemen.

Indeling: entreehal, vernieuwd toilet, trapopgang met trapkast. Woonkamer met halfopen keuken. De keuken is vernieuwd en beschikt over de nodige inbouwapparatuur, zoals koelkast, vriesladen, vaatwasser, gasfornuis en schouw. Fraai granieten aanrechtbladen.
Eerste verdieping: de overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers en een gerenoveerde moderne badkamer welke is vv een douche en een badkamermeubel.
Vliering: een vlizotrap naar de vliering alwaar de nodige bergruimte en de opstelplaats voor de cv HR combiketel 2014 (eigendom)

Buiten: een royale garage met een royaal garage pad waar ruimte is voor 3 auto’s!!
Hoewel de achtertuin op het noorden ligt, is deze zo diep dat er meer dan voldoende ruimte is voor een plek in de zon.
Een zeer ruim zonneterras is al aanwezig.

Algemeen:
-instapklare woning op super gewilde woonstand
-geheel gerenoveerd
-ruime garage met werkhoek
-schilderwerk (professioneel) 2015
-vloerisolatie, isolerende beglazing gehele woning
-diepe zonnige tuin

Aanvaarding in overleg maar kan spoedig. Bezichtigingen uitsluitend na afspraak met de verkopende makelaar. U bent van harte welkom

  • Martinus de Boerstraat 14
  • 9203 RD Drachten
  • Prijs € 189.000.- k.k.
  • Bouwjaar 1970
  • Perceeloppervlakte 307
  • Woonoppervlakte 100
  • Aantal slaapkamers 4